10 jaar Chiro Hiro

Chiro Hiro bestaat 10 jaar! We nodigen jullie allemaal uit om dat samen met ons te vieren. Het feest begint om 11 uur met een feestelijke viering in de kerk. Leden en leiding zullen samen met jullie terugblikken op de fantastische afgelopen 10 jaar met muziek en geweldige verhalen.

Na de viering verplaatsen we ons naar de chirolokalen, gelegen op Kerkstraat 3a, 2845 Niel, waar rond 11.45 uur de receptie van start gaat. Daarna zullen de leden en leiding de openingsdans opvoeren, waarna het feest officieel kan losbarsten. 🎉

Tijdens het feest zullen er diverse eet- en drankstandjes zijn, activiteiten voor jong en oud, springkastelen en vooral een geweldige sfeer. Om 14 uur wordt de taart aangesneden en kunnen jullie genieten van een overheerlijk stukje taart.

We willen graag iedereen uitnodigen om deel te nemen aan dit feestelijke evenement. Neem gerust al je vrienden, familie, liefjes, … en iedereen die je kent mee om onze bloeiende chiro te ontdekken en samen te vieren dat Chiro Hiro al 10 jaar bestaat.

Laten we er een onvergetelijke dag van maken vol vriendschap, plezier en herinneringen. We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op onze bijzondere dag. Tot dan! 🎉🎈🎊

00 Iedereen welkom!'