Sponsors

Hallo beste ouders,

Zoals jullie weten gaat binnenkort de bouw van ons nieuwe Chirolokaal van start. Om heel dat avontuur te bekostigen kregen we al flink wat financiële steun van de gemeente, de parochie en CERA. Jullie als ouders hebben ons ook al vaak gesteund. Dat waarderen we allemaal, maar het is helaas niet genoeg om het financiële plaatje helemaal rond te krijgen. Dus gaat vzw Hiro Support op zoek naar sponsors.

Samen kunnen we meer, dus ook hierbij is jullie hulp meer dan welkom. Heb je zelf een bedrijf en wil je ons sponsoren? We bezorgen je met plezier ons sponsordossier of komen bij jou langs om alles te bespreken. Heb je connecties bij een bedrijf dat zou kunnen sponsoren, en zie je het zitten om de vraag daar te stellen? Fijn!

Op dinsdag 7 juni organiseert de vzw Hiro Support (de vzw die zich bezighoudt met de nieuwe lokalen) een infomoment voor alle mensen die mee op zoek willen gaan naar sponsors. Je krijgt dan zelf de plannen te zien, en we zorgen er op die manier voor dat ons verhaal overal min of meer op dezelfde manier gebracht wordt.

Laat je via deze link even weten of je zelf sponsort en/of mee wil zoeken naar sponsors? https://survey.zohopublic.eu/zs/iRBjJo

Bedankt!