Wijnzolder 2020

Dag iedereen!

Het is weer bijna zover, DE WIJNZOLDER van Chiro Hiro! 8 en 9 November kun je bij ons een dansje komen placeren!

Voor degene die het wat rustiger aanwillen maar toch ook nog wel eens graag hun benen willen bewegen, is er de privé wijnzolder:

Graag willen we je uitnodigen op de privé wijnzolder op 2 november aanstaande vanaf 21u in de Kapel.

We willen van de privé Wijnzolder opnieuw een gezellig samenzijn maken van allen die onze chiro een warm hart toedragen. Ouders, oudleiding, sympathisanten, enz. … Niet alleen de harten zullen warm zijn, we beloven dat het in de kapel ook warm zal zijn.

Het zou fijn zijn moest je komen naar deze wijnzolder en we zouden het nog leuker vinden als je in gezelschap zou komen van andere mensen die een band hebben met onze groep.

Een talrijke aanwezigheid zou niet enkele gezellig zijn, we kunnen de opbrengst goed gebruiken voor het realiseren van onze nieuwe lokalen.

Op 8 & 9 november is het wijnzolder voor het grote publiek. Om de overlast voor de buren te beperken is er met het gemeentebestuur afgesproken dat we een aantal mensen zouden zoeken om de rust te bewaren rondom de kapel en mee te helpen bij het afsluiten van de feestnacht. We zouden het echt fantastisch vinden dat we hier een aantal mensen voor zouden vinden zodat we enkele shiften kunnen opstellen en mensen niet te lang van dienst hoeven te zijn. Wie kan en wil ons hiermee helpen. Laat gerust iets weten op info@chirohiro.be.

We zien je graag op de Wijnzolder!

Groet en hopelijk tot dan!