Over ons

Volgens ons, Chiro Hiro, zit er in elk kind een held. We bieden ieder kind de kans om zich een held te voelen door samen spelletjes te spelen en avonturen te beleven. Iedereen is welkom. Een keertje mee komen spelen met een vriendje of vriendinnetje mag altijd! Op deze manier leert de ene held de andere kennen, en ontstaan er unieke vriendschappen.

Het is belangrijk dat onze helden buiten kunnen spelen en zich kunnen uitleven. Dat ze kunnen lopen, rollen, vallen en terug opstaan zonder traan of stoot. Dat ze af en toe kunnen roepen, tieren en brullen zonder dat iemand er vies van opkijkt. Want buiten is daar plaats voor.

Via spel en avontuur wordt hun fantasie gestimuleerd. Op een creatieve manier gaan we samen op zoek naar de schat van kapitein Blauwbaard, die hij voor ons verborgen heeft. We helpen Sinterklaas bij het terugvinden van zijn pakjes, die gekke zwarte Piet heeft verstopt. De ene dag zijn we een indiaan, de andere dag zitten we in het leger. Niets is onmogelijk voor ons, want wij zijn echte helden!

Dit alles doen we samen. Er bestaat geen onderscheid tussen groot of klein, iedereen is een even grote held. We helpen elkaar als het nodig is, zonder hiervoor iets in de plaats te vragen want wij zijn Chiro; Creatieve Helden in een Interactief Rijke Omgeving!

Chiro (Hiro) is: spelend leren, je uitleven, er zijn voor elkaar, je creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan en het allerbelangrijkste: je een held voelen onder vrienden!